Sadržaji u turizmu

Turistička animacija - Hotel Entertainment & Leisure Activities HELA

Zanima vas od čega se sastoje naši programi?

Od animacije za djecu, sportskih i zabavnih sadržaja za odrasle, EX-ALTO se već godinama obraća svim dobnim skupinama uz iskusne voditelje projekata i animatore. Dnevni program osnova je pristupa korisniku. Cjeloviti program kulminira u večernjim satima, širokim izborom jednostavnih i dopadljivih igara i skečeva u kojem korisnici, u većini slučajeva hotelski gosti, aktivno sudjeluju cijelo vrijeme. Smanjivši broj izvođača učinili smo naš proizvod konkurentnijim, a pažnju posvetili kvaliteti izvedbe. Prilagođavamo se individualnim  željama i potrebama naših korisnika, neposrednom komunikacijom i animatorskim vještinama naših djelatnika koji govore više stranih jezika. Tako možemo provoditi programe na zastupljenijim stranim jezicima (engleski, njemački, francuski, talijanski jezik) ili jezicima koji su nešto manje zastupljeni u naših gostiju (Nizozemski, Poljski, Ruski, Češki…).

EX-ALTO PROGRAMI ZA DJECU

Raznoliki hotelski sadržaji namijenjeni najmlađim gostima, kreativne radionice i cjelodnevne priredbe koje trajno plijene pažnju svakog klinca.

Izdvajamo sadržaje koji su osmišljeni u cilju razvoja motoričkih, komunikacijskih, društvenih i kreativnih vještina već od malih nogu.

EPICENTAR ZABAVE

Sport je više od rekreacije, igra je više od
puke zabave; to je doživljaj prije svega koji
okuplja i promatrače i one koji aktivno sudjeluju
u sportskim i wellness sadržajima
pomno biranih aktivnosti i karizmatičnih
voditelja. Naše aktivnosti su epicentar zabave
u destinaciji i hotelu.

GEM Guest Experience Management

HiP – HiP, huraaa!!!

Hrana i Piće kao dio ugostiteljske ponude su osnovni elementi doživljaja u turističkoj ponudi svake destinacije i hotelske kuće. Učiniti ih sastavnim dijelom ludog provoda i dobrog tuluma uz pomoć našeg iskustva, znanja i kreativnog tima, nama je sasvim jednostavno i lako. Dopustite da okusnim pupoljcima uzvanika pružimo čarobni doživljaj.


EMOCIJE

Uz bazen, na terasi, plaži ili u hotelu, u
svakom trenutku, EX-ALTO tim zrači karizmom i pretpostavlja primjenu najnovijih trendova stila i komunikacije, uključujući multi-kulturalno okruženje i gotovo sve strane jezike s jedinstvenim ciljem: ostvariti oduševljenje i snažne emocije. Upravo od navedenih sastojaka miksa se jedinstveni cocktail zabave i doživljaja ponajboljih after-beach partyja na Jadranu.

EX-ALTO Experience

Tim pažljivo odabranih i brižno školovanih mladih idealista koji nalaze osobno ispunjenje u poslu koji rade jedini je mogući izbor suradnika za ostvarenje uspješnog marketinškog ili turističkog proizvoda; upravo kreativni, mladi, hiperaktivni, obrazovani, puni šarma i stila, prilagodljivi i susretljivi, naši djelatnici imaju jedinstvenu misiju: STVORITI NEZABORAVAN EX-ALTO DOŽIVLJAJ. HAVE FUN WITH US!

Destinacijski menadžment i promocija u turizmu

“DIVE IN” BAŠKA 2012.

Neobična izložba podvodne fotografije „DIVE IN“ autora Marjana Radovića predstavljena u svibnju 2012. u hotelu Corinthia na otoku Krku.

Izložba koju je agencija EX-ALTO organizirala u suradnji s HOTELIMA BAŠKA izazvala je veliko zanimanje turista i gostiju hotela budući da su fotografije podvodnog svijeta izložene – pod vodom.

Fotografije podvodnog svijeta bile su izložene u velikom bazenu hotela Corinthia, a posjetitelji su morali zaroniti u bazen kako bi “doživjeli” izložene fotografije.

„Motivi koje sam izložio na ovoj izložbi isključivo su iz kvarnerskog područja, a fotografije su nastale u periodu zadnjih par godina. Podvodnom fotografijom nastojim hrvatskoj javnosti i turistima skrenuti pozornost na ljepote podmorja Jadrana te upozoriti na društvenu odgovornost u vidu promicanja ekologije i očuvanja mora“ rekao je autor izložbe, fotograf Marjan Radović.

Edukacija i savjetovanje


¨I have never met a man so ignorant that I couldn’t learn something from him.¨- Galileo

Svakodnevno saznajemo. Svakodnevno učimo. Osobito od ljudi koji nas okružuju. Zahvaljujući prirodi naših poslova, upoznali smo iznimno velik broj korisnika velikog broja nacionalnih, kulturnih i jezičnih područja. Od svakoga od njih probrali smo ponajbolje. U gotovo 20 godina iskustva naših trenera prikupili smo jedinstveno znanje i vještine iz područja GOVORNIŠTVA, PREZENTACIJSKIH TEHNIKA, POSLOVNE KULTURE, NEPOSREDNE KRIZNE KOMUNIKACIJE, DESTINACIJSKOG MANAGEMENTA I DOŽIVLJAJNOG TURIZMA.

EX-ALTO program školovanja AD PORTAS – na pragu društva znanja

AD PORTAS (savjetodavno – edukacijski program) namijenjen je izvorno turističkim djelatnicima, poduzetnicima, managerima i voditeljima odjela u poduzećima složenih sustava, mladim ljudima pred kojima se tek nalaze najveći izazovi profesionalnog usavršavanja i razvoja na pragu društva znanja.