PARKiranje 04

 

Logo PARKiranje 04

Pokret za radost

poziva na kretanje i rekreaciju uz zabavu

Zagreb, 11. rujna 2013. – Pokret za radost naziv je novoga projekta koji u Hrvatskoj pokreće Coca-Cola HBC Hrvatska u cilju poticanja zdravih životnih stilova i aktivnijega života. Dvodnevni program održat će se 14. i 15. rujna na zagrebačkome jezeru Bundeku, a obilovat će brojnim sportsko-rekreacijskim i zabavnim aktivnostima i programima, koji će posjetitelje, bez obzira na njihovu dob, poticati na tjelovježbu i kretanje.

Okosnica projekta Pokret za radost bit će PARKiranje, program tijekom kojega će se svi zainteresirani građani imati prigodu uključiti u raznovrsne aktivnosti koje promiču kretanje i tjelovježbu. Bogat program okupit će i poznate osobe, a uključivat će i rekreacijske i kreativne radionice, plesne programe i skupnu tjelovježbu.

Projekt Pokret za radost najavit će knjižica koja donosi niz praktičnih savjeta o postizanju odlične tjelesne spreme i upute za izvođenje različitih vježba u različitim prigodama i na različitim mjestima, primjerice tijekom vježbanja u teretani, tijekom druženja na sportskim igralištima ili u vlastitome domu.

Osobito je zanimljiv dio u kojemu se navodi potrošnja kalorija tijekom uobičajenih i svakodnevnih aktivnosti poput usisavanja stana, što odnosi 56 kalorija u 20 minuta, šetnje psa, tijekom koje se u 25 minuta potroši 139 kalorija, ili polusatne pripreme obroka, koja troši 74 kalorija. Zbog mnoštva preporuka i ideja knjižica će služiti kao trajno sredstvo poticanja za usvajanje zdravih navika.

Veselimo se vašemu dolasku!

PARKiranje 04 - A4 polozeni 1

 

PARKiranje 04 - SUBOTA

PARKiranje 04 - nedjelja