Nagrada za doživljaje

Voditelj destinacije Kvarner, Alek El Kazal, koji je za agenciju EX-ALTO ovog ljeta radio u Hotelu Dražica u Krku, proglašen je ove godine najboljim tursitičkim animatorom u Hrvatskoj. Priznanje mu je uručio tijekom Dana hrvatskog turizma u Poreču Ministar turizma RH, Darko Lorencin kao dio akcije Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice: ”Čovjek, ključ uspjeha u turizmu“.

 - Ova nagrada mi je iznimno velika čast, ali sam svjestan i odgovornosti koju nosi. Hrvatska turistička ponuda kvalitetnija je no ikada i u Hrvatskoj ima puno marljivih turističkih profesionalaca koji baš poput mene izvrsno rade svoj posao. Presretan sam jer imam najbolji posao na svijetu, vrhunski tim suradnika, a okružen sam ljudima kojima svakodnevno pružam doživljaje za pamćenje, a oni me obogaćuju jedinstvenim životnim iskustvom – emotivno je priznao Alek El Kazal, dobitnik ovogodišnjeg turističkog oskara u kategoriji najboljeg turističkog animatora, koji se može pohvaliti 12-ogodišnjim iskustvom u turističkoj animaciji i organizaciji događanja u turizmu koje je stekao radeći u agenciji EX-ALTO.

Alek El Kazal i Darko Lorencin Najbolji turistički animator u Hrvatskoj - Alek EL Kazal, direktorica Hoteli Krk - Tatjana Frančišković, Antonia Radić i Goran Rihtarić - suvlasnici agencije EX-ALTO
ALEK EL KAZAL - Hotel Dražica, KRK