Pobjednici foto natječaja Team EX-ALTO LJETO 2013.

Dame i gospodo, prijatelji,  cijenjeni animatori i oni koji imaju želju to postati,

Polako, iz godine u godinu, postaje već  tradicionalno da nagrađujemo najbolju fotografiju team-a ljetne sezone. Sudeći prema svim priloženim fotografijama koje su pristigle, a nalaze se u albumu našeg FB profila, uvjereni smo da je bilo zabavno, ludo i nezaboravno. Kako slike govore više od tisuću riječi suvišno je bilo što drugo govoriti, nego vas još jednom uputiti na album 2013 EX-ALTO ENTERTAINMENT SUMMER. Sviđa nam se činjenica da ste iz sezone u sezonu domišljatiji i kreativniji, stoga s nestrpljenjem očekujemo slijedeći foto natječaj za sezonu 2014!

No, vratimo se na trenutak unazad i proglasimo pobjednike ovogodišnjeg foto natječaja Team EX-ALTO LJETO 2013.

Ukupno 1022 LIKE-a sakupljena do današnjeg dana (29.10.2013.) bila su dovoljna da fotografiju Team-a iz Baške proglasimo pobjedničkom. Ponovimo, jedini kriterij da bi neka fotografija bila pobjednička bilo je da na temelju prikupljenih LIKE-ova odredimo pobjednika. U ovom slučaju, točnije rečeno, VI ste odabrali svog favorita ;)

Pobjednicka fotka - TEAM Baška 2013

Pobjednici su osvojili nezaboravan i zasluženi WELLNESS WEEKEND u Toplicama Sv. Martin, a nagrada ide u ruke Team-u iz Baške koju smo priložili u galeriji.

Pobjednici Team-a iz Baške 2013:

  • IVAN ZVONIMIR MATIĆ
  • KREŠO IVANAGIĆ
  • ROMAN JESENAŠ
  • IGOR PLEŠKO
  • MATEA ŽIDANIĆ
  • PETRA VAGNER
  • VESNA BEĆAREVIĆ

Ove godine iznimno uvrštavamo u pobjednike i tvorce video uratka, pa možda otvorimo u buduće i tu kategoriju. Kako trenutno video nije za oči javnosti, predlažemo da se projekcija održi uskoro u Sv. Martinu (obavijest slijedi :)

Pobjednici Team-a hotela Malin 2013:

  • DADO BOTIĆ
  • MARKO ABRAM

Ovim putem još jednom upućujemo iskrene čestitke sretnim dobitnicima uz ugodan odmor u Toplicama Spa & Sport Resort Sveti Martin!

Svim ostalima, puno sreće i kreativnih uradaka iduće sezone!

Vidimo se u Sv. Martinu ;)

P.S. Spomenimo još drugo i trećeplasirane fotografije s pripadajućim glasovima.

Drugoplasirani - TEAM Biograd 2013 Drugoplasirani – TEAM Biograd 2013 (381 like)
Trećeplasirani - TEAM Njivice 2013 Trećeplasirani – TEAM Njivice 2013 (306 like-ova)